Fred Kloen vertrekt na 20 jaar bij OTC Organics

Na 20 jaar bij OTC Organics als Commercieel Directeur werkzaam te zijn geweest, heeft Fred Kloen besloten om het bedrijf om persoonlijke redenen aan het einde van het jaar te verlaten.

Twintig jaar geleden openden Fred Kloen, Edward Out en Nils Tromp de deur van hun kantoor aan de Bronsweg 7 in Lelystad en Tellus Produce (later OTC Organics) was een feit. Inmiddels is OTC Organics, importeur en exporteur van biologische groenten en fruit uit binnen- en buitenland, uitgegroeid tot een mooi (volwassen) bedrijf met enthousiaste en toegewijde medewerkers en een prachtig toekomstperspectief. 

Hij laat het bedrijf dan ook met een gerust hart én vol trots over wat ze samen bereikt hebben, achter bij Edward Out, alle medewerkers en de nieuwe aandeelhouders, in de overtuiging dat het succesverhaal voortgezet zal worden.

In deze brief vertelt hij uitgebreid zijn verhaal en blikt hij terug op zijn carrière in de (biologische) groenten- en fruitsector waar hij 25 jaar werkzaam in is geweest.

Freds laatste werkdag is 31 december 2021. Mocht u hem voor die tijd nog een persoonlijk bericht willen sturen, dan kan dat via fredkloen@otcorganics.com.

 

05-05

Reference case

An innovative partnership makes organic grapes more sustainable. Lees artikel
28-04

2021 Environmental savings

Because of our decision to transport organic table grapes in IFCO RPCs, we reduce water and energy consumption, solid waste and food waste, and reduce the overall environmental footprint of our supply chain. Lees artikel
24-03

FRUIT LOGISTICA 2022

After two years of absence OTC Organics will be present at the upcoming FRUIT LOGISTICA from 5 to 7 April 2022 in Berlin, Germany. Lees artikel