IFS-certificaat higher level

OTC behaalt IFS-certificaat higher level
Naast onze Skal, RIK, Bio Suisse, Demeter en Fair Trade certificeringen, hebben wij onlangs ook weer het IFS-certificaat behaald op higher level. Wij hechten veel belang aan kwaliteitsmanagement en we zijn continue bezig met de professionalisering van onze diensten. Het intensieve beoordelingstraject is begeleid door Anko Zwerver, medewerker kwaliteitszorg bij OTC-Holland.

Waarborgen kwaliteitsniveau
We zijn erg trots op dit resultaat. We werken reeds enkele jaren aan het implementeren en continue verbeteren van ons kwaliteitssysteem. Dat deze professionaliseringsslag weer wordt beloond met het IFS-certificaat op higher level, geeft aan dat wij als bedrijf een betrouwbare partner zijn met een kwalitatief hoog product- en serviceniveau. Met het IFS-certificaat waarborgen wij voor OTC-Holland het kwaliteitsniveau van onze producten voor de groeiende vraag van onze internationale klanten.

Transparant systeem
Anko: “De auditor van SGS was onder de indruk van het gemak waarmee documenten en de traceerbaarheid in beeld gebracht kan worden. Alle documenten en certificaten zijn digitaal in te zien en daarnaast zichtbaar in het OTC Supply Chain Portal, voor zowel leverancier als klant. OTC geeft hiermee een transparant beeld van de supply chain en we laten wederom zien duidelijk focus te hebben richting een constant verbeterende organisatie.”

28-11

Verhuisbericht OTC Organics Warehouse

OTC Organics blijft doorgroeien en daarom verhuizen wij naar een nieuwe opslaglocatie elders op bedrijventerrein ABC Westland in Poeldijk. Lees artikel
07-11

Biologisch druivenseizoen Zuid-Afrika en Peru

Het biologische druivenseizoen uit Zuid-Afrika en Peru is nog maar een paar weken verwijderd van de eerste oogst en verzendingen naar Europa. Lees artikel
02-11

Tom de Bruijn nieuwe Managing Director van OTC Organics B.V.

Per 1 september jl. vormt hij samen met Edward Out (oprichter van OTC Organics) de voltallige directie. Lees artikel