Zien we elkaar in Berlijn?

We kijken nu alweer uit naar onze deelname aan de Fruit Logistica in Berlijn! Van 5 tot 7 februari 2020 staat ons gevarieerde en gepassioneerde beursteam paraat om u uitgebreid te woord te staan over ons mooie bedrijf, maar bovenal, om samen te bespreken wat wij voor ú kunnen betekenen! Als biologisch ketenspecialist zijn wij de schakel tussen telers en afnemers wereldwijd. Samen met onze biologische telers richten we ons op de vraag van onze afnemers naar een eindproduct van eerlijke en verse biologische groenten en fruit van de beste kwaliteit! Net zoals voorgaande jaren is er een Holland Paviljoen aanwezig, waar OTC Organics ook aan deelneemt. Wilt u weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Dan nodigen wij u van harte uit om langs te komen in onze stand Hall 3.2 / B-07!

Uitbreiding productassortiment
Sinds onze oprichting in 2004 heeft OTC, zowel intern als extern, een enorme groei doorgemaakt. Gestart vanuit een sterke basis van biologische uien, kasgroenten en vollegrondsgroenten, heeft de toenemende vraag naar biologische producten geresulteerd in een uitbreiding van ons assortiment met meer dan honderd verse producten. Supply Development is een belangrijk thema bij OTC. Door het starten van nieuwe projecten willen wij nieuwe leveranciers/producten aan onze klanten verbinden om nog beter in te spelen op de groeiende marktvraag. De Fruit Logistica zien wij dan ook als een mooie kans om zowel (biologische) telers als ook afnemers enthousiast te maken voor een langdurige samenwerking met OTC.

Schakel tussen teler en afnemer
Dankzij ons groeiende netwerk van professionele telers, leveren wij onze klanten wekelijks 100% biologische groenten en fruit. Wereldwijd! Maar wij groeien graag door, in nauwe samenwerking met onze biologische telers. Zij zorgen voor een heerlijk biologisch product, wij ondersteunen hen bij de verkoop en distributie van hun biologische groenten en/of fruit. Van teeltplan tot afzet: wij begeleiden onze telers van A tot Z en zijn er voor ze wanneer ze ons nodig hebben. Ook als ze willen omschakelen naar biologische landbouw, of als zij zich momenteel in een omschakelperiode bevinden, dan komen wij graag in contact!

Zorgeloze afnemers
Wij voorzien onze afnemers in Europa en Noord-Amerika wekelijks van verse biologische groenten en fruit. U hoeft niet na te denken over certificering, controle, opslag, verpakking en distributie: wij ontzorgen u totaal en denken graag met u mee!

OTC lanceert nieuwe druivenverpakking
Een van de meest besproken onderwerpen van deze tijd is het reduceren van plastic verpakkingen voor groenten en fruit. Detailhandelaren, AGF-distributeurs, groothandelaren, verpakkers, consumenten (vooral van biologische producten) willen niets liever dan dat alle (plastic) verpakkingen morgen uit de schappen verdwijnen. Bij OTC Organics bieden we nieuwe oplossingen aan om plastic te verminderen. Op de Fruit Logistica presenteren we onze nieuwe recyclebare kartonnen druivenverpakking. Naast dit nieuwe ontwerp zullen we ook een nieuwe recyclebare sleeve tonen. Deze nieuwe verpakkingen worden van papier gemaakt en kunnen na gebruik gemakkelijk worden gerecycled. Kom kijken, aanraken en ervaar onze milieuvriendelijke verpakking!

Bent u er ook bij?
Als u van plan bent om onze stand te bezoeken, dan kunt u een afspraak inplannen door een e-mail te sturen naar info@otcorganics.com of per telefoon: +31 (0) 885 880 400 of u kunt altijd langskomen in onze stand Hal 3.2 / B-07. Graag tot ziens, in Berlijn!

 

30-01

OTC kijkt uit naar FRUIT LOGISTICA 2023!

Van 8 t/m 10 februari 2023 staat ons gedreven beursteam voor u klaar op de FRUIT LOGISTICA in Berlijn. U bent van harte welkom op onze stand in hal 5.2 | B-31! Lees artikel
20-12

Spread joy and happiness

In 2018 OTC Organics started the ‘Kids Christmas Program’. Our goal is to organize an unforgettable Christmas party every year for the children of our growers. This year we’ve selected our avocado grower Zavocado located in Mexico. Lees artikel
28-11

Verhuisbericht OTC Organics Warehouse

OTC Organics blijft doorgroeien en daarom verhuizen wij naar een nieuwe opslaglocatie elders op bedrijventerrein ABC Westland in Poeldijk. Lees artikel