Nieuws

Nieuwsarchief

OTC-Holland lid van NABC

Eind vorig jaar is OTC lid geworden van de Netherlands-African Business Council (NABC). Door lid te worden onderschrijft OTC de mening van NABC dat de Nederlandse particuliere sector een prominente rol speelt in de duurzame ontwikkeling van het Afrikaanse continent. NABC, opgericht in 1946, is uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 300 Nederlandse bedrijven, variërend van grote multinationals tot kleine en middelgrote bedrijven en start-ups. Het bevordert de handel in Afrika door Nederlandse bedrijven de tools te bieden die ze nodig hebben om te slagen in de verschillende regio’s en markten in het hele continent.

Evenementen en handelsmissies

Door de vele evenementen en handelsmissies die gedurende het jaar worden georganiseerd, neemt OTC deel aan waardevolle netwerkmogelijkheden die nieuwe B2B- en B2G-relaties verstevigen. Inmiddels hebben we al meerdere evenementen bijgewoond, waaronder de netwerkbijeenkomst Francophone Africa Business Forum in Nederland: een netwerkplatform waar meer dan honderd afgevaardigden uit Franstalig Afrika aan deelnamen. In deze derde editie van het forum lag de focus op water, energie en logistiek.

In december stonden we met een stand op het ‘Holland in Ghana’ paviljoen op de ‘West Africa Agrofood’ beurs in Ghana waar onze Supply Development Manager Núria Vlonk-Cunha Soares kennis heeft gemaakt met diverse leveranciers. Daarnaast heeft ze ook diverse veldbezoeken op locatie afgelegd die door NABC in samenwerking met de Duitse Ontwikkelingsorganisatie GIZ werd georganiseerd.

25 okt
Finaleplaats ‘GLOBALG.A.P. Awards 2018’

Een van de projecten waar wij binnen OTC Organics erg trots op zijn is het ‘Aspromayo Organic Tahiti Lime Exports project’. Dit mooie project onder leiding van Alexander Restrepo heeft een finaleplaats behaald in de ‘GLOBALG.A.P. Awards 2018’!

Lees artikel
20 sep
OTC Organics deelnemer Fruit Attraction in Madrid

OTC Organics B.V. staat dit jaar voor de tweede keer met een stand op de Fruit Attraction in Madrid, welke plaatsvindt van 23 tot 25 oktober.

Lees artikel
17 jul
OTC Organics beleeft primeur met biologische passiecuja uit Ghana

“De beste eigenschappen van maracuja en passiefruit”

Lees artikel
24 mei
OTC Organics B.V. gaat verhuizen!

Met gepaste trots informeren wij u dat wij met ingang van maandag 28 mei aanstaande verhuizen naar ons nieuwe kantoor aan de Eskimolaan 11 in Dronten.

Lees artikel
11 apr
Start Burkinees biologisch mangoseizoen met nieuwe verwerkingsfaciliteit

Onlangs heeft het Burkinese familiebedrijf Sanlé Sechage haar deuren geopend van de nieuwe mango verwerkingsfaciliteit.

Lees artikel
01 mrt
OTC-Holland lid van NABC

Eind vorig jaar is OTC lid geworden van de Netherlands-African Business Council (NABC). Door lid te worden onderschrijft OTC de mening van NABC dat de Nederlandse particuliere sector een prominente rol speelt in de duurzame ontwikkeling van het Afrikaanse continent.

Lees artikel