Nieuws

Nieuwsarchief

OTC-Holland lid van NABC

Eind vorig jaar is OTC lid geworden van de Netherlands-African Business Council (NABC). Door lid te worden onderschrijft OTC de mening van NABC dat de Nederlandse particuliere sector een prominente rol speelt in de duurzame ontwikkeling van het Afrikaanse continent. NABC, opgericht in 1946, is uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 300 Nederlandse bedrijven, variërend van grote multinationals tot kleine en middelgrote bedrijven en start-ups. Het bevordert de handel in Afrika door Nederlandse bedrijven de tools te bieden die ze nodig hebben om te slagen in de verschillende regio’s en markten in het hele continent.

Evenementen en handelsmissies

Door de vele evenementen en handelsmissies die gedurende het jaar worden georganiseerd, neemt OTC deel aan waardevolle netwerkmogelijkheden die nieuwe B2B- en B2G-relaties verstevigen. Inmiddels hebben we al meerdere evenementen bijgewoond, waaronder de netwerkbijeenkomst Francophone Africa Business Forum in Nederland: een netwerkplatform waar meer dan honderd afgevaardigden uit Franstalig Afrika aan deelnamen. In deze derde editie van het forum lag de focus op water, energie en logistiek.

In december stonden we met een stand op het ‘Holland in Ghana’ paviljoen op de ‘West Africa Agrofood’ beurs in Ghana waar onze Supply Development Manager Núria Vlonk-Cunha Soares kennis heeft gemaakt met diverse leveranciers. Daarnaast heeft ze ook diverse veldbezoeken op locatie afgelegd die door NABC in samenwerking met de Duitse Ontwikkelingsorganisatie GIZ werd georganiseerd.

28 jan
OTC kijkt uit naar Fruit Logistica!

Van 6 tot 8 februari staat ons gevarieerde en gepassioneerde beursteam paraat om u uitgebreid te woord te staan over ons mooie bedrijf, maar bovenal, om samen te bespreken wat wij voor ú kunnen betekenen!

Lees artikel
14 jan
Nieuwe huisstijl & identiteit

In 2018 vonden er intern grote wijzigingen plaats bij OTC Organics B.V. De bedrijfsnaam van Organic Trade Company Holland B.V. veranderde in OTC Organics B.V. en bijna tegelijkertijd zijn wij verhuisd naar ons nieuwe kantoor in Dronten. Vanaf vandaag hoort daar ook een nieuwe identiteit met een splinternieuwe huisstijl bij.

Lees artikel
08 jan
OTC DEELNEMER BIO-BEURS

Op 23 en 24 januari 2019 wordt de vijfde editie van de Bio-beurs gehouden in de IJsselhallen in Zwolle. Uiteraard zijn wij ook dit jaar weer aanwezig met onze stand!

Lees artikel
25 okt
Finaleplaats ‘GLOBALG.A.P. Awards 2018’

Een van de projecten waar wij binnen OTC Organics erg trots op zijn is het ‘Aspromayo Organic Tahiti Lime Exports project’. Dit mooie project onder leiding van Alexander Restrepo heeft een finaleplaats behaald in de ‘GLOBALG.A.P. Awards 2018’!

Lees artikel
20 sep
OTC Organics deelnemer Fruit Attraction in Madrid

OTC Organics B.V. staat dit jaar voor de tweede keer met een stand op de Fruit Attraction in Madrid, welke plaatsvindt van 23 tot 25 oktober.

Lees artikel
17 jul
OTC Organics beleeft primeur met biologische passiecuja uit Ghana

“De beste eigenschappen van maracuja en passiefruit”

Lees artikel