OTC Organics deelnemer Fruit Attraction in Madrid

OTC Organics B.V. staat dit jaar voor de tweede keer met een stand op de Fruit Attraction in Madrid, welke plaatsvindt van 23 tot 25 oktober. Deze tiende editie van de beurs is een ontmoetingsplek voor producenten en distributeurs. Net zoals voorgaande jaren is er op deze inmiddels erg succesvolle en groeiende beurs voor de groente- en fruitindustrie een Holland paviljoen aanwezig, waar OTC Organics ook aan deelneemt.

Uitbreiding productassortiment
Sinds de oprichting in 2004 is OTC Organics zowel intern als extern enorm gegroeid. De groeiende vraag naar biologische producten heeft ertoe geleid dat OTC Organics zijn productassortiment flink heeft uitgebreid. (Kas)groenten hebben een prominente rol ingenomen en er zijn diverse telersprojecten gestart in Colombia en West-Afrika, zoals bijvoorbeeld biologische passiecuja uit Ghana.

Totaalpakket
Bij OTC Organics werken we met enthousiaste en toegewijde professionals met een passie voor biologisch. Wij garanderen dat onze producten met de hoogst mogelijke zorg bij onze klanten worden geleverd. Van inkoop, kwaliteitscontrole, opslag, verpakking, logistiek, verkoop en after sales: het leveren van de beste biologische producten begint en eindigt met OTC-Organics. Wij matchen voortdurend vraag en aanbod en vertalen dit naar creatieve oplossingen voor zowel internationale producenten en afnemers.

Bezoek onze stand!
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Dan nodigen wij u van harte uit om langs te komen in onze stand in het Holland Paviljoen: Hal 10, Stand 10F02. Fred Kloen (Commercieel directeur), Rein Burger (Inkoopmanager), Lise Harmsen (Accountmanager Frankrijk) en Cornelis Ernst (Inkoopmanager) staan u graag te woord!

20-05

Proud member of COLEACP

Recently OTC Organics became a member of The Europe-Africa-Caribbean-Pacific Liaison Committee (COLEACP). A civil society organization (CSO), established in 1973 by stakeholders in the international fruit and vegetable trade. Lees artikel
29-04

OTC Organics and Sanlé Sechage in synchrony

We would like to introduce you to our organic mango supplier from Burkina Faso: Sanlé Sechage. Lees artikel
10-04

Organic mangoes from Burkina Faso. Part 3!

Having taken off with a great start, we can conclude it is a good season for the organic mangoes from Burkina Faso! Lees artikel