Ontmoeten we elkaar in Madrid?

OTC Organics staat dit jaar voor de derde keer op rij op de Fruit Attraction in Madrid! Deze elfde editie van de beurs is een ontmoetingsplek voor producenten en distributeurs. Net zoals voorgaande jaren is er op deze inmiddels erg succesvolle en groeiende beurs voor de groente- en fruitindustrie een Holland paviljoen aanwezig, waar OTC Organics ook aan deelneemt. Wilt u weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Dan nodigen wij u van harte uit om tussen 22 en 24 oktober langs te komen in onze vernieuwde stand 10G01!

Schakel tussen teler en afnemer
Dankzij ons groeiende netwerk van professionele telers, leveren wij onze klanten wekelijks 100% biologische groenten en fruit. Wereldwijd! Maar wij groeien graag door, in nauwe samenwerking met onze biologische telers. U zorgt voor een heerlijk biologisch product, wij ondersteunen u bij de verkoop en distributie van uw biologische groenten en/of fruit. Van teeltplan tot afzet: wij begeleiden u van A tot Z en zijn er voor u wanneer u ons nodig heeft. Ook als u wilt omschakelen naar biologische landbouw, of als u zich momenteel in een omschakelperiode bevindt, dan komen wij graag met u in contact!

Zorgeloze afnemers
Wij voorzien onze afnemers in Europa en Noord-Amerika wekelijks van verse biologische groenten en fruit. U hoeft niet na te denken over certificering, controle, opslag, verpakking en distributie: wij ontzorgen u totaal en denken graag met u mee!

Bent u erbij?
U bent van harte welkom in onze stand 10G01. Fred Kloen (Directeur verkoop), Matthé Hendrikse (Directeur inkoop), Cornelis Ernst (Inkoopmanager) en Alexander Restrepo (Product Development Manager) staan u graag te woord!

10-02

“We houden de keten gesloten met dedicated bio-verpakkingslijn”

Samen met Euro West en JASA Packaging Solutions hebben we een mooie samenwerking gesloten voor een dedicated-bio lijn Lees artikel
22-01

Met kartonnen druivenverpakking op weg naar plasticvrij schap

Een van de meest omstreden kwesties waarmee de AGF-sector op dit moment te maken heeft, is ongetwijfeld de kwestie van de plasticverpakking voor AGF. Lees artikel
06-01

“Wie duurzaam wilt opereren, moet ook zijn nek uit durven steken”

OTC Organics verkoopt bio-druiven in duurzaam druivenkarton Lees artikel