Ontmoeten we elkaar in Madrid?

OTC Organics staat dit jaar voor de derde keer op rij op de Fruit Attraction in Madrid! Deze elfde editie van de beurs is een ontmoetingsplek voor producenten en distributeurs. Net zoals voorgaande jaren is er op deze inmiddels erg succesvolle en groeiende beurs voor de groente- en fruitindustrie een Holland paviljoen aanwezig, waar OTC Organics ook aan deelneemt. Wilt u weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Dan nodigen wij u van harte uit om tussen 22 en 24 oktober langs te komen in onze vernieuwde stand 10G01!

Schakel tussen teler en afnemer
Dankzij ons groeiende netwerk van professionele telers, leveren wij onze klanten wekelijks 100% biologische groenten en fruit. Wereldwijd! Maar wij groeien graag door, in nauwe samenwerking met onze biologische telers. U zorgt voor een heerlijk biologisch product, wij ondersteunen u bij de verkoop en distributie van uw biologische groenten en/of fruit. Van teeltplan tot afzet: wij begeleiden u van A tot Z en zijn er voor u wanneer u ons nodig heeft. Ook als u wilt omschakelen naar biologische landbouw, of als u zich momenteel in een omschakelperiode bevindt, dan komen wij graag met u in contact!

Zorgeloze afnemers
Wij voorzien onze afnemers in Europa en Noord-Amerika wekelijks van verse biologische groenten en fruit. U hoeft niet na te denken over certificering, controle, opslag, verpakking en distributie: wij ontzorgen u totaal en denken graag met u mee!

Bent u erbij?
U bent van harte welkom in onze stand 10G01. Fred Kloen (Directeur verkoop), Matthé Hendrikse (Directeur inkoop), Cornelis Ernst (Inkoopmanager) en Alexander Restrepo (Product Development Manager) staan u graag te woord!

25-11

Zuid-Afrikaans biologisch steenfruitseizoen van start bij OTC Organics

Vanaf week 49 bij OTC Organics verkrijgbaar! Lees artikel
24-09

OTC Organics alert op Covid-dreiging

Sinds het overwinnen van de aanvankelijke logistieke problemen veroorzaakt door Covid-19, heeft OTC Organics dagelijks contact onderhouden met zijn telers en leveranciers Lees artikel
27-08

Naturland certificering behaald

Met trots delen wij mee dat onze biologische limoenen uit Colombia vanaf heden Naturland gecertificeerd zijn! Lees artikel