Naturland certificering behaald

Met trots delen wij mee dat onze biologische limoenen uit Colombia vanaf heden Naturland gecertificeerd zijn! Steeds meer consumenten eisen dat biologische groenten en fruit geproduceerd worden volgens de regels van verenigingen voor biologische landbouw, zoals de internationale Duitse vereniging Naturland. Een onderdeel van deze trend is dat consumenten, vooral in Duitsland, het sociale aspect belangrijk vindt bij het kopen van biologische groenten en fruit. De nieuwe Naturland-certificering biedt betere verkoopkansen voor de producenten en voor ons.

Deze USP dwingt de biologische integriteit van onze limoenen af en hoe serieus wij “sociale verantwoordelijkheid” nemen. Te beginnen met landarbeiders en telers die vaak de meest kwetsbare schakel in de productie- en commercialisatieketen zijn. Nogmaals laten onze limes uit Colombia een model zien waarin eerlijkheid en empowerment van kwetsbare gemeenschappen mogelijk is. Bij OTC Organics geloven we sterk in een win/win bedrijfsmodel met een langdurige relatie met onze telers. Met onze biologische limes uit Colombia bewijzen we dat dit mogelijk is.

Voor meer informatie over Naturland: https://www.naturland.de/en/

04-12

OTC breidt duurzame verpakkingslijn uit

Biologische druiven verkrijgbaar in twee nieuwe recyclebare kartonnen druivenverpakkingen Lees artikel
25-11

Zuid-Afrikaans biologisch steenfruitseizoen van start bij OTC Organics

Vanaf week 49 bij OTC Organics verkrijgbaar! Lees artikel
24-09

OTC Organics alert op Covid-dreiging

Sinds het overwinnen van de aanvankelijke logistieke problemen veroorzaakt door Covid-19, heeft OTC Organics dagelijks contact onderhouden met zijn telers en leveranciers Lees artikel