OTC-Holland lid van NABC

Eind vorig jaar is OTC lid geworden van de Netherlands-African Business Council (NABC). Door lid te worden onderschrijft OTC de mening van NABC dat de Nederlandse particuliere sector een prominente rol speelt in de duurzame ontwikkeling van het Afrikaanse continent. NABC, opgericht in 1946, is uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 300 Nederlandse bedrijven, variërend van grote multinationals tot kleine en middelgrote bedrijven en start-ups. Het bevordert de handel in Afrika door Nederlandse bedrijven de tools te bieden die ze nodig hebben om te slagen in de verschillende regio’s en markten in het hele continent.

Evenementen en handelsmissies

Door de vele evenementen en handelsmissies die gedurende het jaar worden georganiseerd, neemt OTC deel aan waardevolle netwerkmogelijkheden die nieuwe B2B- en B2G-relaties verstevigen. Inmiddels hebben we al meerdere evenementen bijgewoond, waaronder de netwerkbijeenkomst Francophone Africa Business Forum in Nederland: een netwerkplatform waar meer dan honderd afgevaardigden uit Franstalig Afrika aan deelnamen. In deze derde editie van het forum lag de focus op water, energie en logistiek.

In december stonden we met een stand op het ‘Holland in Ghana’ paviljoen op de ‘West Africa Agrofood’ beurs in Ghana waar onze Supply Development Manager Núria Vlonk-Cunha Soares kennis heeft gemaakt met diverse leveranciers. Daarnaast heeft ze ook diverse veldbezoeken op locatie afgelegd die door NABC in samenwerking met de Duitse Ontwikkelingsorganisatie GIZ werd georganiseerd.

20-05

Proud member of COLEACP

Recently OTC Organics became a member of The Europe-Africa-Caribbean-Pacific Liaison Committee (COLEACP). A civil society organization (CSO), established in 1973 by stakeholders in the international fruit and vegetable trade. Lees artikel
29-04

OTC Organics and Sanlé Sechage in synchrony

We would like to introduce you to our organic mango supplier from Burkina Faso: Sanlé Sechage. Lees artikel
10-04

Organic mangoes from Burkina Faso. Part 3!

Having taken off with a great start, we can conclude it is a good season for the organic mangoes from Burkina Faso! Lees artikel