Zien wij u op de Bio-beurs?

Op 22 en 23 januari 2020 wordt alweer de zesde editie van de Bio-beurs gehouden in de IJsselhallen in Zwolle. Uiteraard zijn wij ook dit jaar weer aanwezig met onze vernieuwde beursstand! De Bio-beurs is de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de biologische landbouw, voeding, cosmetica en techniek. Als biologisch ketenspecialist zijn wij de schakel tussen telers en afnemers wereldwijd. Samen met onze biologische telers richten wij ons op de vraag van onze afnemers naar een eindproduct van eerlijke en verse biologische groenten en fruit van de beste kwaliteit. Wilt u weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Dan nodigen wij u van harte uit om langs te komen in onze stand 175 in Hal 2!

Schakel tussen teler en afnemer
Dankzij ons groeiende netwerk van professionele telers, leveren wij onze klanten in Europa en Noord-Amerika wekelijks 100% biologische groenten en fruit. Wereldwijd! Maar wij groeien graag door, in nauwe samenwerking met onze biologische telers. Zij zorgen voor een heerlijk biologisch product, wij ondersteunen hen bij de verkoop en distributie van hun biologische groenten en/of fruit. Van teeltplan tot afzet: wij begeleiden onze telers van A tot Z en zijn er voor ze wanneer ze ons nodig hebben. Ook als ze willen omschakelen naar biologische landbouw, of als zij zich momenteel in een omschakelperiode bevinden, dan komen wij graag in contact!

Beursteam
Onze vaste standbemanning bestaat dit jaar uit de specialisten van ons Inkoopteam: Kiona van Saarloos (Inkoopmanager), Bart Bos (Inkoopmanager) en Jannieta van den Belt (Junior Inkoopmanager). De stand/beursvloer wordt afwisselend ook door onze andere collega’s bezocht.

Graag tot ziens, in Zwolle!

10-02

“We houden de keten gesloten met dedicated bio-verpakkingslijn”

Samen met Euro West en JASA Packaging Solutions hebben we een mooie samenwerking gesloten voor een dedicated-bio lijn Lees artikel
22-01

Met kartonnen druivenverpakking op weg naar plasticvrij schap

Een van de meest omstreden kwesties waarmee de AGF-sector op dit moment te maken heeft, is ongetwijfeld de kwestie van de plasticverpakking voor AGF. Lees artikel
06-01

“Wie duurzaam wilt opereren, moet ook zijn nek uit durven steken”

OTC Organics verkoopt bio-druiven in duurzaam druivenkarton Lees artikel