Zien wij u op de Bio-beurs?

Op 22 en 23 januari 2020 wordt alweer de zesde editie van de Bio-beurs gehouden in de IJsselhallen in Zwolle. Uiteraard zijn wij ook dit jaar weer aanwezig met onze vernieuwde beursstand! De Bio-beurs is de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de biologische landbouw, voeding, cosmetica en techniek. Als biologisch ketenspecialist zijn wij de schakel tussen telers en afnemers wereldwijd. Samen met onze biologische telers richten wij ons op de vraag van onze afnemers naar een eindproduct van eerlijke en verse biologische groenten en fruit van de beste kwaliteit. Wilt u weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Dan nodigen wij u van harte uit om langs te komen in onze stand 175 in Hal 2!

Schakel tussen teler en afnemer
Dankzij ons groeiende netwerk van professionele telers, leveren wij onze klanten in Europa en Noord-Amerika wekelijks 100% biologische groenten en fruit. Wereldwijd! Maar wij groeien graag door, in nauwe samenwerking met onze biologische telers. Zij zorgen voor een heerlijk biologisch product, wij ondersteunen hen bij de verkoop en distributie van hun biologische groenten en/of fruit. Van teeltplan tot afzet: wij begeleiden onze telers van A tot Z en zijn er voor ze wanneer ze ons nodig hebben. Ook als ze willen omschakelen naar biologische landbouw, of als zij zich momenteel in een omschakelperiode bevinden, dan komen wij graag in contact!

Beursteam
Onze vaste standbemanning bestaat dit jaar uit de specialisten van ons Inkoopteam: Kiona van Saarloos (Inkoopmanager), Bart Bos (Inkoopmanager) en Jannieta van den Belt (Junior Inkoopmanager). De stand/beursvloer wordt afwisselend ook door onze andere collega’s bezocht.

Graag tot ziens, in Zwolle!

18-12

Zien wij u op de Bio-beurs?

Op 22 en 23 januari 2020 wordt alweer de zesde editie van de Bio-beurs gehouden in de IJsselhallen in Zwolle. Uiteraard zijn wij ook dit jaar weer aanwezig met onze nieuwe beursstand! Lees artikel
04-12

Zien we elkaar in Berlijn?

We kijken nu alweer uit naar onze deelname aan de Fruit Logistica 2020 in Berlijn! Lees artikel
23-10

OTC lanceert een recyclebare 400gr. kartonnen druivenverpakking

Voorafgaand aan de start van het Zuid-Afrikaanse biologische tafeldruiven seizoen presenteert OTC Organics een kartonnen tafeldruivenverpakking. Lees artikel