Biologische citroenen uit Zuid-Afrika

Gehele zomerseizoen verkrijgbaar
Dit jaar kunnen wij onze klanten het gehele zomerseizoen voorzien van biologische Eureka en Lisbon citroenen. Hiervoor werken wij al jaren nauw samen met onze Zuid-Afrikaanse leveranciers Orex Export, Groenheuwel, Hexrivier Sitrus, Modderfontein en SRCC/SOGA ORGANIC® uit de Noord-, Oost- en WestKaap. In samenwerking met onze leveranciers zorgen we voor stabiele en kwalitatieve leveringen aan onze klanten in bulk of in kleine verpakkingen. Onze afdelingen Supply Development, Inkoop en QC/QA hebben vrijwel dagelijks contact om een ​​optimale levering te garanderen.

Aankomsten in onze warehouse
Wekelijks krijgen wij nieuwe leveringen in onze warehouse in Poeldijk, waar een sorteerfaciliteit voor biologische producten en een biologische citruswaslijn aanwezig is. Sinds 2020 beschikken wij ook over een speciale biologische verpakkingslijn. Zo houden we de biologische keten absoluut gesloten.

Certificaten
Alle boerderijen voldoen aan de internationale voedselveiligheids- en fytosanitaire voorschriften en aan de eisen van EU-Biologisch, GLOBALG.A.P., SIZA en GRASP.

Waarom OTC Organics?
Wij geloven in gezonde, duurzame én (h)eerlijke groenten en fruit. Om dit te bereiken werken we nauw samen met biologische producenten over de hele wereld. We helpen hen op afstand en op locatie bij het ontwikkelen van mens- en milieuvriendelijke teelttechnieken, zonder genetische modificaties en chemische toevoegingen. Het resultaat? Biologische producten van hoge kwaliteit waar we trots op zijn. Vers, lekker en gezond!

Ook de communicatielijnen met onze klanten zijn kort. Wat u ook nodig heeft: wij zijn betrokken, denken mee en komen onze afspraken altijd na. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over certificering, controle, opslag, verpakking en distributie: wij regelen het allemaal!

Heeft u vragen over onze biologische citroenen?