Telers

about
Telers

Zoveel landen, dezelfde werkwijze

Wij werken wereldwijd met telers die zich dag in, dag uit met hart en ziel inzetten voor de teelt van biologische groenten en fruit van uitstekende kwaliteit. Wij laten ons graag door telers bijpraten over hun expertise. Tegelijkertijd helpen wij onze telers om de producten verantwoord naar Europa te verschepen om ze vervolgens verder te distribueren. Met zes van deze telers werken we zo intensief samen, dat wij ze onze strategische partners mogen noemen.

 

Wij staan letterlijk bij onze telers in de klei

Ons Product Development Team werkt op locatie met telers wereldwijd. Samen met de teler werken zij aan indien nodig grondverbetering, het verbeteren van processen, het nalopen van regels en wetten en het controleren van de wettelijke vereiste etiketten. Want de regels zijn streng in de biologische markt en het laatste dat wij willen is dat complete oogsten bij aankomst in Nederland worden afgekeurd en vernietigd.

Toekijken waar het kan Meedenken waar het mag Ingrijpen waar het moet

Wij werken persoonlijk, transparant en op basis van gelijkwaardigheid. Wij waarderen en respecteren uw biologische vakmanschap en expertise. En we zijn dankzij ons grote Europese netwerk en onze uitgebreide afzetmarkt een betrouwbare partner waar u uw producten met een gerust hart aan kunt toevertrouwen.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Bel! Mail! Of nog beter, kom langs!