Betrouwbare handelspartner

Bent u teler van biologische groenten of fruit? En heeft u ondersteuning nodig bij de verkoop en distributie? Of bent u leverancier van biologische groenten of fruit? En zoekt u een betrouwbare handelspartner? Dan komen wij graag met u in contact. Wij zijn voortdurend op zoek naar biologische telers/leveranciers wereldwijd.

Onze aanpak is persoonlijk.
We zijn nauw betrokken bij onze telers en begeleiden op afstand en ter plaatse. We zijn helder en realistisch over de afzetmogelijkheden. Wij informeren u doorlopend over kwaliteit, afzet en marktsituatie. Ons salesteam benadert de markt proactief en zoekt voor elk(e) product(sortering) passende afnemers.

Focus

• Optimale marketing mix
• Risicospreiding
• Lange termijn relaties
• Technische ondersteuning
• Financiering
• Transparante werkwijze
• Realistische doelstellingen en prijsverwachtingen
• Continuïteit

Waar komen onze producten vandaan?

Organic experts with a conscience!

Biologisch specialist

Met onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis van de biologische afzetmarkt, teelt en producten. Wij kunnen u adviseren over onder andere rassenkeuze, bewaring en diverse certificeringen. Wij assisteren u bij recente ontwikkelingen op het gebied van certificering en kwaliteit. Vanwege ons uitgebreide biologische kennisnetwerk kunnen we u in contact brengen met adviseurs/experts in biologische teelt.

Omschakelen

Overweegt u de stap te zetten naar biologische landbouw? Of zit u middenin de omschakelperiode? Ons inkoop- en kwaliteitsteam informeert/adviseert over omschakelen, productkeuze en de afzetmarkt. Ons uitgebreide kennisnetwerk kan u helpen om in contact te komen met de juiste biologische specialisten en verkoopkanalen.

Samen groeien

OTC Organics B.V. is dé specialist in biologische groenten en fruit, met passie voor ons vak en oog voor mens, dier en natuur. Wij streven naar een langdurige samenwerking met telers en leveranciers. Wij gaan voor een optimaal resultaat: de perfecte balans tussen uw aanbod en de vraag van onze afnemers. Samen kunnen we groeien!

Europese biologische certificering

De teelt, distributie, export en verkoop van biologische producten wordt gereguleerd door de Europese Commissie Biologische landbouw. De wettelijke voorschriften van biologisch telen zijn vastgelegd in verordening (EG) nr. 834/2007 en verordening (EG) nr. 889/2008. Deze voorschriften bevatten de minimum vereisten waaraan biologische teelt dient te voldoen. Wilt u meer informatie over biologische certificering of overweegt u de stap te zetten naar biologische landbouw, dan helpen wij u graag op weg.