Kwaliteit en traceerbaarheid

about
Kwaiteit en traceerbaarheid

De feilloze traceerbaarheid van onze producten geeft retailers vertrouwen en maakt dat leveranciers zo optimaal mogelijk kunnen werken

Als retailer heeft u deze zekerheid nodig omdat biologische groenten en fruit aan veel eisen moeten voldoen. Wordt een partij groenten of fruit afgekeurd, dan wilt u direct weten welke producten u uit de schappen moet halen en waarom. Maar als leverancier is deze kennis minstens zo belangrijk. Samen gaan we na waar en wanneer de producten zijn geteeld, achterhalen we de oorzaak en zorgen we ervoor dat we dit in de toekomst voorkomen. Zo helpen we u beide om zo optimaal mogelijk te werken.

Controle geeft vertrouwen

Naast een hecht en betrouwbaar netwerk helpen onze certificaten ons om de kwaliteit en voedselveiligheid van onze producten te waarborgen. We beschikken over een groot assortiment keurmerken waarmee we retailers van over de hele wereld kunnen bedienen. Van Krav tot Fair Trade en van Global G.A.P. tot Demeter.

Check, check, dubbelcheck

De organisaties achter deze keurmerken voeren steekproefsgewijs kwaliteitscontroles uit op onze producten, maar wij staan zelf ook voor een gedegen kwaliteitscontrole. Geen enkele partij of container verlaat ons magazijn in Poeldijk zonder dubbel te zijn gecheckt: zowel bij binnenkomst als bij vertrek.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Bel! Mail! Of nog beter, kom langs!

This site is registered on wpml.org as a development site.