Tom de Bruijn nieuwe Managing Director van OTC Organics B.V.

Tom de Bruijn nieuwe Managing Director van OTC Organics B.V.

OTC Organics heeft Tom de Bruijn (49) aangesteld als nieuwe Managing Director. Per 1 september jl. vormt Tom samen met Edward Out (oprichter van OTC Organics) de voltallige directie. Hiermee volgt hij Fred Kloen op, die in december 2021 het bedrijf om persoonlijke redenen heeft verlaten.

Zoektocht

Toen bekend werd dat Fred Kloen OTC Organics zou verlaten, is Edward begonnen aan de zoektocht naar een waardige opvolger. Zo is Edward in 2021 in contact gekomen met Tom, die zich op dat moment aan het oriënteren was op een nieuwe uitdaging in een inspirerende branche met goed perspectief naar de toekomst. Dat vond hij bij OTC Organics. Voor Edward was het vooral belangrijk dat de nieuwe Managing Director hem kon aanvullen op het gebied van expertise, achtergrond en persoonlijkheid. Na een kop koffie, een teammeeting, een routedag langs verschillende leveranciers, een bezoek aan het warehouse in Poeldijk en het meelopen op de FRUIT LOGISTICA was er van beide kanten een goede klik. Met Tom erbij heeft OTC Organics weer een voltallig directieteam.

Bedrijf leren kennen

Tom heeft ruime ervaring in diverse directierollen binnen de supermarktbranche. In deze functies heeft hij altijd veel affiniteit gehad met vers en AGF in het bijzonder. Voor Tom is het op dit moment belangrijk om het bedrijf en vooral de biologische sector te leren kennen door de keten in te duiken en in contact te komen met retail, productgroepen en sourcing. Met zijn kennis en ervaring richt hij zich op de algemene bedrijfsvoering en gaat hij samen met Edward toekomstig verder bouwen aan de verdere groei van OTC Organics.

Wie können wir Ihnen helfen?

Rufen Sie an! Schicken Sie eine E-Mail! Oder besser noch, kommen Sie vorbei!